ON JE BIO JEDINI DEČKO MARIJE ŠERIFOVIĆ: Bili su zaljubljeni, a evo kako ON DANAS IZGLEDA – OČI ĆE VAM STATI, MIŠIĆI I IZVAJANO TIJELO (FOTO)

Crnogorskog pevača Slavka Kalezića domaća javnost upoznala prošle decenije kao emotivnog partera pop pjevačice Marije Šerifović.

Ovo je jedini muškarac kojeg je Marija u javnosti predstavila kao emotivnog partnera. Oni su njihovu vezu otkrili javnosti 2008. godine, a navodno su se zabavljali nekoliko mjeseci.

– Moram da se fokusiram na posao i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala – rekla je Marija za Story nakon raskida.

Slavko se zatim 2013. godine oprobao u muzičkom takmičenju “X Factor”. On je najprije učestvovao u ovom televizijskom projektu kao takmičar, a potom je postao i voditelj ovog programa.

Marija je u tom periodu pričala o njihovoj vezi kao o “ljetnjom hvatanju”.

– Slavko Kelezić me je zvao nakon učešća u “X Factor Adria” da mi kaže da je ljut na mene zbog komentara na Tviteru da nisam zadovoljna njegovim nastupom. On je bio moje ljetno hvatanje u bazenu – izjavila je pjevačica za “Novosti” 2013. godine.

Kalezić je ponovo dospeo u centar medijske pažnje kada je izabran za predstavnika Crne Gore na “Evroviziji” 2017. godine.

Na sceni evropskog takmičenja zablistao je u suknji i sa dugačkom kikom, a o njegovom stajlingu se dugo pričalo.

U tom periodu gostovao je u emisiji “Ami dži šou” u kojoj je govorio o navodnoj emotivnoj vezi sa Šerifovićevom.

– Suština je sljedeća. Sa 21. godinom mi se desila ta priča, za mene davno…prije 9 godina. Tog momenta sam ja shvatio kojim tokom ne želim da ide moja karijera. Moj privatni život je moja stvar. Ne što ja ne smijem, nego ne želim, zato što je moj privatni život stvar za mene, moje prijatelje i moju porodicu – rekao je Slavko i dodao:

– Kada je Marija u pitanju nismo se odavno vidjeli, nismo ni u kontaktu, ali suština je da ja prema Mariji zaista imam najpozitivnije mišljenje i prosto između nas nije bilo, što se mene tiče, nikakvih negativnih stvari. Tako da, rispekt prema njoj. Nadam se da ćemo se i negdje sresti uskoro.

Uzmu li se u obzir Slavkove posljednje objave na Instagramu Slavko se i dalje bavi muzikom.

Balasevizam/Puls