BILA JE OMILJENO LICE NA RTS-U: Udala se, rodila dvoje djece I TRANSFORMISALA SE, nećete vjerovati kako danas izgleda (FOTO)

Irena Spasić (37), bivša voditeljka emisije „48 sati svadba“, uvjerila se da srećne ljubavi ne postoje samo na filmu. Ona se 2010. godine udala za Gagu Stojanovića, a onda su dobili ćerkicu Neru. Sada živi bajkovitu stvarnost, ali pod prezimenom Stojanović.

Irena je diplomirala svjetsku književnost, a u djetinjstvu je maštala da postane kamiondžija, kondukter ili kapetan broda. Životni tokovi namenili su joj druge uloge, od kojih joj je najljepša materinstvo.

– Gaga i ja smo znali da ćemo dobiti kćerku, našu svijetlu tačku kojoj smo dali ime Nera (na hebrejskom jeziku reč znači „svetlost“, prim.aut.). Prije rođenja tepala sam joj Tačkice, a kad se rodila, u porodilištu bolnice „Dr Dragiša Mišović“ prozvali su je Šiza, zbog guste kosice koja štrči uvis – priča mama.

Posijle djevojčice Nere, Irena je 31. decembra 2017. rodila i sina.

Irena je prije dvije godine počela da radi na poziciji producenta i glavnog i odgovornog urednika zabavnog programa televizije “Happy”.